enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3892
EURO
34,7838
ALTIN
2.398,22
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C

YRP Şanlıurfa’dan İsrail’e tepki!

YRP Şanlıurfa’dan İsrail’e tepki!

YRP Şanlıurfa’dan İsrail’e tepki!
09.04.2023 14:09
0
A+
A-

İsrail’in Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yönelik saldırıları YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları tarafından da protesto edildi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa (YRP) İl Gençlik Kolları teşkilatı İsrail polisinin Mescid’i Aksa’ya yaptığı baskına tepki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Balıklıgöl Platosunda düzenlenen basın açıklamasına, YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger ve partililer katıldı.

Açıklamayı grup adına, YRP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dülger yaptı.

Düger, ilk kıble Mescidi Aksa’ya yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“İlk kıblemiz Mescidi Aksa’ya yapılan menfur saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Mübarek Ramazan ayında böyle bir alçaklığa kalkışacak kadar gözü dönmüş olan işgalci İsrail filistindeki Müslüman kardeşlerimize zülmetmektedir. Zülme rıza zulümdür, kutsala karşı işlenen her türlü eylem din mezhep irk gözetmeksizin bir suç bir zulümdür. Bir zülme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun şuuru ve ateşe su taşıyan karınca edası ile bizde bu açıklamayı yapmak gereğini farz bildik…

Ümmetin ortak davası olan, her mübarek ramazan ayında kan ve göz yaşı ile gördüğümüz bu zülümü Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il gençlik kolları olarak kınıyor ve tüm islam devletlerini tek şiar tek vücut olmaya davet ediyoruz!!!

Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir!!!

Kudüs Müslümanlara, Müslümanlar Kudüs’e emanettir. Kudüs Müslümanlara, Müslümanlar Kudüs’e hasrettir. Tıpkı şairin şu dörtlük de değindiği gibi

Mescidi aksayı gördüm düşümde

Götür Müslümanlara selam diyordu

Dayanamıyorum bu ayrılığa

Kucaklasın beni islam diyordu!!!

Bizde milli görüş gençliği olarak duygularımızı şu dörtlükle devam ettiriyoruz

Bekle bizi Kudüs seni kucaklayacağız

Seni o kanlı ellere bırakmayacağız

Ceddimiz yapmıştı, bizde yapacağız

HABERLER  Büro Memur-Sen'den Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğü önünde eylem

Selahaddin gibi bağrımıza basacağız

Bekle bizi Kudüs seni kucaklayacağız

Buradan şunu net bir şekilde ifade ediyoruz ki Kudüs’ün hür olması Müslümanların sesinin bu zulüm karşısında gür olmasına bağlıdır. Bizde bugün en gür seda ile şunu haykırıyoruz, korkar mi Nemrudun ateşinden İbrahim olursa insan. Hodri meydan hodri meydan hodri meydan”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.