enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3688
EURO
34,7360
ALTIN
2.397,73
BIST
10.158,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı
24.04.2023 19:44
0
A+
A-

Şanlıurfa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı il protokolünün katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Şanlıurfa’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eyyübiye’deki TOKİ Şehit Mehmet Uyar İlkokulunda etkinlik düzenlendi.

Törene Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, protokol konuşmaların ardından öğrencilerin yaptığı çeşitli etkinlikler ile devam etti. 

Törende çocuklara her zaman destek vereceklerini belirten Vali Salih Ayhan, şunları kaydetti:

 “Türkiye’nin geleceğini şekillendirmek için, hepinizin güçlü ve ülkesine faydalı birer birey olacağınıza inanıyorum. Bu yolculuğunuzda, sizin yanınızda olacağımızı ve sizlere her daim destek vereceğimizi asla unutmayın”.

Tören çocukların hazırladıkları halk oyunları ile son buldu.

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilerleyen saatlerde makamını küçük öğrenciler Salih Talha Soyyiğit, Eylül Sena İspir ve Miran Çakmak’a bıraktı.

HABERLER  Seçimin ikinci turunda Türkiye 'Erdoğan' dedi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.