enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5390
EURO
34,8298
ALTIN
2.430,02
BIST
9.717,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Şanlıurfa’da CHP’nin Rüya Takımı Sahaya İndi

Şanlıurfa’da CHP’nin Rüya Takımı Sahaya İndi

Şanlıurfa’da CHP’nin Rüya Takımı Sahaya İndi
23.05.2023 15:55
0
A+
A-

CHP’nin eski Urfa kurmayları birleşip çalışma grubu kurdu. CHP Şanlıurfa teşkilatının yetersizliğini gören grup ipleri eline aldı.

CHP Şanlıurfa’da 1 Milletvekili Çıkardı


CHP Şanlıurfa’da geçen seçimlerde 1 milletvekili çıkarmıştı. Bu dönem ise bir çok partinin de katılımıyla gerçekleşen seçimlerde yine 1 milletvekili çıkardı. Şanlıurfa’da CHP’nin 3-4 milletvekili çıkarması gerekirken milletvekili sayısında yine ilerleyemedi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunda Hangi İsimler Var?
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunda hangi isimler var? CHP’nin Şanlıurfa’da bir ilerleme kaydedemediğini gören bazı eski CHP’li isimler bir araya gelerek Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunu kurdu. Grubun içinde yer alan isimler ise şu şekilde;
Eski Milletvekili Mahmut Yıldız Eski Milletvekili Vedat Melik Eski İl Başkanı Ferhat Karataş Eski İl Başkanı Yusuf Köse Eski İl Başkanı Ahmet Öncel İrfan Tüyszüz Eski Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz ve bir çok eski yönetici…

Bu isimler bir araya gelerek Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunu kurdu. Kurulan grup Şanlıurfa ve ilçelerinde 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. tur seçimleri için alanda çalışmaya başladı. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunun Grup Başkanı ise Ferhat Karataş oldu.

Eski Samimi Ekip Sahaya İniyor


Gerek CHP Şanlıurfa teşkilatının yetersizliği gerek CHP milletvekili adayları listesinin Şanlıurfa’da rağbet görmemesi CHP’yi Şanlıurfa’da istenilen seviyeye getiremedi… Bunu gören bu eski samimi ekip sahaya inmeye karar verdi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunu kuran isimler CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı haricinde bağımsız çalışma yapıp ikinci turda CHP için gönüllü olarak çalışacaklar.

Sahaya İnip Kılıçdaroğlu İçin Oy İsteyecek


Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubu sahaya indikten sonra il merkezi ve ilçelerde karşılığı olan insanlara ulaşıp Kılıçdaroğlu’na oy isteyecekler… Gönüllü grubun sahaya inmesinin ardından Urfa’da CHP’nin Cumhurbaşkanlığı için alacağı oylar daha fazla olacak. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubu, ikinci tur eçimlerini Urfa teşkilatının insafına bırakmayacak.

HABERLER  SON DAKİKA | Şanlıurfa'da Acil Hizmetler Başkanı belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.