enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5853
EURO
34,8176
ALTIN
2.412,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
30°C
Şanlıurfa
30°C
Açık
Salı Açık
33°C
Çarşamba Açık
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C

KBB uzmanları Harran Üniversitesi’nde bir araya geldi

KBB uzmanları Harran Üniversitesi’nde bir araya geldi

KBB uzmanları Harran Üniversitesi’nde bir araya geldi
25.05.2023 17:29
0
A+
A-

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’nde Kulak Buran Boğaz (KBB) hekimlerinin katılımıyla eğitim toplantısı düzenlendi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi akademik toplantılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kulak Buran Boğaz (KBB) hekimlerinin katılımıyla hastanede bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail İynen, toplantıya Şanlıurfa merkez ve çevre illerden yaklaşık 60 KBB uzman hekimin katıldığını söyledi.

Toplantıda vatandaşlar tarafından son dönemlerde ilgi çeken burun cerrahisi ve burun estetiği ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. İsmail İynen, şunları söyledi:

“Burun cerrahisi ve özellikle burun estetiği son zamanlarda oldukça ilgi çeken bir konu olmaya başlamıştır. Ayrıca burun yüzde yalnızca güzellik öğesi olmasının ötesinde hayati önem taşıyan birçok işlevi olduğu yapılan çalışmalarda anlaşılmıştır. Yapılan bu çalışmalarda burunun kutsal bir organ olduğu ve gelişigüzel oynanmaması gerektiği giderek daha çok vurgulanmaya başlanmıştır. Diğer taraftan burun cerrahisinin fonksiyonel olması ve hiçbir zaman fonksiyonun estetik uğruna feda edilmeyeceği bir prensip olarak tüm hekimler tarafından anlaşılmıştır. Bu açıdan bakıldığında Septorinoplasti cerrahisinin bu konuda eğitimli hekimler tarafından yapılması gerektiği daha çok ortaya çıkmıştır. Bu nedenle bu konunun eğitimi daha büyük önem kazanmıştır. Bu vesile ile bu toplantımızın faydalı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye’deki meslektaşlarımızın fasiyal plastik cerrahi alanında dünyanın birçok ülkesinden daha ileri olduğunu belirtmek istiyorum.”

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan da, hastane olarak yaptıkları başarılı operasyonların yanında akademik çalışmalara ve toplantılara da önem verdiklerini kaydetti.

Başhekim Doç. Dr. Kırhan, “Harran Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail İynen hocamızın öncülüğünde Şanlıurfa merkez ve çevre illerimizden KBB Uzmanı hekim arkadaşlarımızı hastanemizde ağırladık. Güzel ve önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya katılım sağlayan tüm hekim arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu. 

HABERLER  Şanlıurfa'da Vitrektomi Ameliyatları Yapılmaya Başlandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.