enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, mazbatasını aldı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, mazbatasını aldı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, mazbatasını aldı
26.05.2023 15:12
0
A+
A-

28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili seçilen Emin Önen, mazbatasını aldı.

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili seçilen Emin Önen, mazbatasını aldı.

Emin Önen, Şanlıurfa Adalet Sarayı’nda mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanlığı’nda aldı.

Mazbatayı Şanlıurfa adına aldığını söyleyen Önen, şanlı şehre hayırlı hizmetler yapacağını ifade etti.

28. Dönem AK Parti Şanlıurfa milletvekilliğinin hayırlı olmasını dileyen Emin Önen, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Meclisimizde ülkemi ve milletimi temsil etme onuruna eriştiğim için çok mutluyum. Şanlıurfa büyük bir teveccüh ile AK Parti’ye, bana ve diğer milletvekili adaylarımıza güçlü şekilde destek verdi. Tüm hemşehrilerime bir kez daha canıgönülden teşekkür ediyorum.

Yoğun tempolu bir seçim sürecini geride bıraktık. Gece gündüz demeden Şanlı şehrimizin her bir vatandaşına ulaşmaya çalıştık. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her büyüğümüzün, gencimizin, kardeşimizin taleplerine kulak verdik. Ama bu bir başlangıçtı. Şimdi Gazi Meclisimizde hemşehrilerimizi mahcup etmeden, onlar için şanlı şehrimiz için çalışmaya hep beraber devam edeceğiz. Rabbim, ülkeme, milletime, Şanlıurfa’ya hizmet için çıktığım bu yeni yolcukta beni mahcup eylemesin.

Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Tüm hemşehrilerimizin pazar günü sandığa giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz. İki hafta önce olduğu gibi yine sandıkta iradelerini yansıtmalarını istiyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın kurulması için Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü şekilde destek vereceğine inanıyorum”.

HABERLER  Vali'nin izin çetelesi...
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.