enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3072
EURO
34,9617
ALTIN
2.448,16
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
31°C

CHP’li vekillin Şanlıurfa’da darp edildiği iddiası

CHP’li vekillin Şanlıurfa’da darp edildiği iddiası

CHP’li vekillin Şanlıurfa’da darp edildiği iddiası
28.05.2023 13:29
0
A+
A-

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde sandıktaki usulsüzlüklere itiraz ettiği için darp edildiği iddia edildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali Köyünde kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için bölgede bulunan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile müşahitlerin darp edildiğini öne sürdü.

Şeker’in telefonunun kırıldığını belirten Özel, şu ifadelere yer verdi: 

“İstanbul Milletvekilimiz Ali Şeker, ilk turda bütün oyların kullanıldığı ve tek adaya çıktığı Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapıyor.  Kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz ettiği için müşahitlerimizle darp edildi, telefonları kırıldı. Köyde jandarma var ancak sayısı yeterli değil. Buradan yetkilileri uyarıyoruz, sandık güvenliğini sağlayın, görevli arkadaşlarımızın ve müşahitlerin can güvenliğini sağlayın.  Kanuna aykırı emir, talimat, talep ve uygulamalar karşısında görevinizi yapın”.

HABERLER  Siyasette yeni tartışma: İdam geri gelsin
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.