enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Halfeti’ye akın eden turistler büyük bir trafik sorunu yaşadı

Halfeti’ye akın eden turistler büyük bir trafik sorunu yaşadı

Halfeti’ye akın eden turistler büyük bir trafik sorunu yaşadı
01.07.2023 08:24
0
A+
A-

Kurban Bayramı tatili nedeniyle turistler Halfeti’ye akın ederken, ilçedeki turizmciler yol ve otopark yetersizliğinden şikayetçi oldu.

Şanlıurfa’nın en önemli turistik ilçelerinden olan Halfeti, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradı. 

Ancak bayram tatilinde dinlenmek için Halfeti’nin yolunu tutan turistler, ilçede büyük bir trafik ve otopark sorunu ile karşılaştı. 

Araçlarını park etmek için yer bulamayan tursitler, ya saatlerce beklemek zorunda kaldılar ya da yer farketmeksizin araçlarını boş buldukları ilk yere park etti.

Yeterli seviyede otoparkların olmaması nedeniyle trafikte büyük bir kaos ve düzensizliğin yaşandığını savunan ilçedeki bazı turizmciler de,“olan bize oluyor” diyerek dert yandı.

Yaşanan yoğun trafik nedeniyle araçların yaya kaldırımlarında park edildiğine dikkat çeken ilçenin turizmcilerinden M. Kamil Türkmen, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Halfeti de her yer araba, kaldırımlar araba. Yayalara yol yok. Duzensizlik, kaos, kalabalık rezillik. Nasıl bir turizm yönetimi nasıl bir keylfse artık. Gelen pisman lanet okuyarak geri dönüyor olan bize oluyor.Ana girişte görevli zabıta ve trafik olaya hakim değil” ifadelerini kullandı.

Urfalı gazeteci Veysel Polat da, ilçede yol ve otopark sorunun çözülmediğini belirttiği paylaşımında, “Ziyaretçilerin ilgisi, yöneticilerin boşvermişliğinin fotoğrafı.. Halfeti’ye, şehrin turizmine böyle mi sahip çıkıyorsunuz belediye başkanlarımız.. Daha yol ve otopark sorunu çözülmemiş..” dedi.

HABERLER  Ceylanpınarlı müdürün acı günü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.