enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Şanlıurfaspor’a yeni sponsor

Şanlıurfaspor’a yeni sponsor

Şanlıurfaspor’a yeni sponsor
27.07.2023 10:32
0
A+
A-

Şanlıurfa’dan Türkiye’ye mal olmuş en büyük kargo firmalarından GKN Kargo, Şanlıurfaspor’a sponsor oldu. Kulüp Başkanı Haçım İzol, yaklaşımından dolayı GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek’e teşekkür etti.

Bolu’da kamp dönemini sürdüren Şanlıurfaspor’da Yönetim Kurulu yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir yandan transfer görüşmeleri diğer yandan sponsorluk ve kurumsal çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor’da Başkan Haçım İzol, son olarak GKN Kargon’nun Şanlı forma için sağ ve sol omuz sponsorluğunu üstlendiğini duyurdu.

BAŞKAN İZOL’DAN AKYÜREK’E TEŞEKKÜR

Sponsorluk görüşmelerinde doğduğu şehrin takımına destek olabilmek için her türlü fedakarlığı üstlenen GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek’e teşekkür eden Başkan İzol, “Yeni sezon için planlamalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Saat kavramı gözetmeksizin takımımız için yaptığımız görüşmelerde son olarak GKN Kargo ile anlaşmış bulunuyoruz. Özellikle altını çizerek şunu belirtmek istiyorum; Urfalı hemşehrimiz Sayın Akyürek görüşmelerde bizi hiç kırmadı ve takımı için atacağı bu adımın cömertlik değil, bir asli görev olduğunu bizlere söyledi. Tüm Şanlıurfaspor camiası adına kendisine teşekkür ediyorum. GKN Kargo sağ ve sol omuz sponsorluğu ile 2023-2024 sezonunda takımına 5 Milyon TL destekte bulunacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan İzol, ayrıca  GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Akyürek’in bu yaklaşımının tüm Şanlıurfalı iş insanlarına örnek olmasını dileyerek herkesi Şanlıurfaspor’a destek olmaya davet etti.

HABERLER  Şanlıurfaspor’a yeni sportif direktör
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.