enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da düzenlenen 4. Avrupa Spor Festivali sona erdi

Şanlıurfa’da düzenlenen 4. Avrupa Spor Festivali sona erdi

Şanlıurfa’da düzenlenen 4. Avrupa Spor Festivali sona erdi
28.08.2023 13:34
0
A+
A-

ŞUTSO Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından organize edilen “4. Avrupa Spor Festivali” sona erdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından 22-26 Ağustos tarihleri arasında organize edilen 4. Avrupa Spor Festivali düzenlenen birçok etkinlikle son buldu.

Festival kapsamında, ilk gün ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim’in startını verdiği ve birçok bisikletseverin katıldığı Şanlıurfa Bisiklet Turu düzenlendi. Festivalin ikinci günü olan 23 Ağustos’ta TEGV eğitimi alan çocuk ve gençlerin katılımıyla TEGV balon futbolu maçı yapılırken, 24 Ağustos’ta ise Engelsiz Yaşam Merkezinde Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası, Engelliler Goalball ve empati maçları düzenlendi.

Dördüncü günde de Bozova ilçesinde kano yarışları düzenlendi. Türk Milli Takımı’nda yer alan sporcular Zilan Yılmazer, Hilal Şimşek ve Ali Kemal Sarar’ın da katıldığı yarışmada, toplam 21 genç sporcu mücadele etti. Tüm katılımcı sporculara madalya verildiği yarışma, keyifli anlara sahne olurken, sosyal medya ve birçok basın organında da gündem olup büyük takdir topladı.

Final günü 26 Ağustos’ta ise kent merkezindeki bir alışveriş merkezi önünde halkın katılımıyla denge oyunu, canlı langırt, elastik basketbol gibi etkinliklerle devam eden festivalde, ilgili etkinliklerin ardından EURODESK Şanlıurfa Sorumlusu Halil Kılınç ve Harran Üniversitesi AB Uzmanı Dursun Akaslan, AB, AB projeleri ve Erasmus hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu. Festival, yerel gruplar tarafından verilen mini konserler ile sona erdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da Kick Boks şampiyonasına damga vurdular
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.