enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2743
EURO
34,6310
ALTIN
2.413,23
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Şanlıurfa’da Aksa Doğalgaz’ın şube sayısı ikiye çıksa da kuyruk çilesi bitmiyor

Şanlıurfa’da Aksa Doğalgaz’ın şube sayısı ikiye çıksa da kuyruk çilesi bitmiyor

Şanlıurfa’da Aksa Doğalgaz’ın şube sayısı ikiye çıksa da kuyruk çilesi bitmiyor
08.09.2023 12:40
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, son dönemde doğal gaz ulaştırılan mahallelerin artmasıyla abonelik işlemleri için Aksa Doğalgaz’a gelen vatandaşların uzun kuyruk çilesi sürüyor.

Aksa Doğalgaz, ikinci şubesini Haliliye’de açmasına rağmen özellikle deprem sonrası çok sayıda kişinin evlerini taşıması, abonelik işlemleri için sıra çilesini daha da artırdı.

Türkiye’nin en geniş coğrafi dağıtım alanına hizmet veren Aksa Doğalgaz’ın Şanlıurfa merkezdeki şubeleri yetersiz kalıyor.

Şanlıurfa’da bin 487 kilometreyi bulan şebekesi ile 184 bin aboneye doğalgazı ulaştıran Aksa Doğalgaz’ın tüm abonelik ve sözleşme işlemleri kent merkezindeki iki şubesinde yapılabiliyor.

Aksa Doğalgaz, Karaköprü’deki şubesinin ardından ikinci şubesini Haliliye’de Bamyasuyu Mahallesinde Çanakkale 18 Mart Caddesi’nde temmuz ayında açtı.

Ancak yeni bir şubenin açılması, birçok vatandaşın şikayetlerine neden olan kuyruk çilesini azaltmadığı görüldü.

Son dönemde doğal gaz ulaştırılan mahallelerin artmasının yanında deprem sonrası çok sayıda kişinin evlerini taşıması, abonelik işlemleri için kuyrukta bekleme çilesini daha da artırdı.

Kurum yetkililerine çağrıda bulunan vatandaşlar, şube ve personel sayısının artırılması gerektiğini belirterek sıra bekleme çilesinin giderilmesini istedi.

HABERLER  Birecik’te 8 dükkan ihaleyle satılacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.