enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Karaköprü Belediyespor bu hafta Erbaaspor’u konuk edecek

Karaköprü Belediyespor bu hafta Erbaaspor’u konuk edecek

Karaköprü Belediyespor bu hafta Erbaaspor’u konuk edecek
27.09.2023 18:29
0
A+
A-

TFF 3. Lig 3. Grup’ta kayıpsız ilerleyen Karaköprü Belediyespor, bu hafta sahasında Erbaaspor’u konuk edecek. Kırmızı siyahlı takım, maçın hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, bu sezon puan kaybı yaşamadı. Son olarak deplasmanda Tepecikspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Karaköprü Belediyespor, 9 puanla averajla sıralamada 2. sırada bulunuyor.

Karaköprü Belediyespor bu hafta sahasında Tokat ekiplerinden Erbaaspor karşısında galibiyet arayacak.

Karşılaşma 1 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak.

Kırmızı siyahlı ekip kendi tesislerinde Erbaaspor maçı hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

DURMUŞ: TEK HEDEFİMİZ KAZANMAK

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Bu haftada içerde grubun iyi takımlarından Erbaaspor ile oynayacağız. Tek hedefimiz kazanmak. Bunun için planlıyoruz, bunun için organize oluyoruz. Hafta sonu evimizde oynayacağımız müsabakada her zaman olduğu gibi 12. adam taraftarımıza ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli, sakin kalıp sahada akılı oynayıp, maçın sonunda kazan taraf olarak ayrılmak istiyoruz” dedi.

ŞAHİNGÖZ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kırmızı siyahlı takımın takım kaptanı Raşit Şahingöz ise bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Şahingöz, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Fatsa deplasmanın ardından içerde Bornova maçı, en son deplasman Tepecik maçı, 3’ü de zor geçti, 3’ünüde ama takımımızın gücünü sahaya yansıttık.  Bu hafta önemli bir maç oynayacağız. Takımızın durumu çok iyi, arkadaşlığımız çok iyi, ortamımız çok iyi her şey gerçekten bizim için iyi düzeyde. Bu hafta da tek hedefimiz galibiyet. Bunu gizlemeye veya saklamaya gerek yok hedefimiz şampiyonluk, bu yolda da Erbaaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı da kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfaspor Kupa 2’de Bandırmaspor’la eşleşti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.