enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu
08.10.2023 12:54
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde, bin 399 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Ankara Spor Salonu’nda yapılan kongrede, tek aday olan Erdoğan, 1399 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Erdoğan, kongrenin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni alnının akıyla tamamladıklarını söyledi.

Kongrenin ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Şahsımı bir kez daha genel başkanlık görevine layık gördüğünüz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na, Merkez Disiplin Kurulu’na, Demokrasi Hakem Kurulu’na, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’na asil ve yedek olarak seçilen tüm arkadaşlarımızı da gönülden tebrik ediyorum. Türkiye Yüzyılı ülküsüyle çıktığımız bu kutlu yolculukta hepimiz çok ağır sorumluluk üstlendik. Bir taraftan ülkemizi hedefleriyle buluşturmaya çalışacak, bir taraftan da vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Önümüzdeki hafta içinde yüksek İstişare Kurulu’nu yine açıklayacağım. Yüksek İstişare Kurulu ile birlikte de zaten bu kurul biliyorsunuz ağırlıklı olarak daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başkanlık görevi icra etmiş olan kardeşlerimizden oluşuyor. Onlarla birlikte 7 kişilik bir istişare kurulunu açıklayacak ve bununla birlikte yolumuza ayrıca devam edeceğiz.

Terörden savaşa kadar bölgemizde çok ciddi krizler yaşanırken biz hep birlikte omuz omuza vererek inşallah Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. Burada şu hususu tekrar ifade etmek istiyorum. Biz sadece 85 milyonun değil yönünü ülkemize çevirmiş yüz milyonların da umudu olan bir partiyiz. Biz kendi insanımızla birlikte gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin de emanetini taşıyoruz. Her zamankinden daha fazla çalışarak mücadelemizi devam ettireceğiz. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır tavsiyesine uygun şekilde özellikle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne kadar tempomuzu biraz daha artırmamız gerekiyor. CHP zihniyetinin elinde bakımsızlığa, hizmetsizliğe, adeta çürümeye ters edilen illerimizi gerçek belediyecilikle buluşturmak boynumuzun borcudur.

HABERLER  HÜDA PAR: Geleceğimizi Yakmayalım!

Cumhur İttifakı olarak başta İstanbul, Ankara olmak üzere bu illerimizle birlikte deprem bölgesinin 11 vilayetini de kucaklayacak şekilde büyük oranda büyük şehirlerimizi masaya tam manasıyla yatırıp gece gündüz demeden yoğun bir çalışma ile durmak yola devam diyeceğiz.

Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçilmesi, AK Parti’nin 2024 seçimlerine tam kadro ve güçlü bir şekilde hazırlandığının göstergesi olarak yorumlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.