enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo Bölümü Açıldı

Şanlıurfa’da Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo Bölümü Açıldı

Şanlıurfa’da Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo Bölümü Açıldı
10.10.2023 00:50
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın en kaliteli sağlık hizmetini veren Özel Nev Hospital Hastanesi, Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo bölümü açtı.

Şanlıurfa’nın sağlık sektöründeki markası haline gelen Özel Nev Hospital hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Bedri Caner Kaya göreve başlayacak.

Lamine Floor’lu iki büyük ameliyathane salonuyla yine kentteki özel hastanelerde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Şanlıurfa’daki en zor ameliyatları gerçekleştiren Özel Nev Hospital Hastanesi, yine kentte sağlık alanında en büyük eksikliklerden birisi olan Kalp Damar bölümünü de hizmete almış olacak.

Açılış törenine Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm, Özel Nev Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız, hastane yöneticileri ve davetliler katıldı.

İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm, yaptığı konuşmada, Özel Nev Hospital Hastanesi’nin Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki önemli bir ihtiyacını karşıladığını belirterek, “Hastanemiz, kentimizde kalp damar hastalıkları konusunda da önemli bir hizmet verecek. Kalp damar hastalıkları, günümüzde dünyada ve ülkemizde en sık görülen ölüm nedenlerinden biri. Bu nedenle, bu alanda hizmet veren hastanelerin sayısının artması çok önemli. Özel Nev Hospital Hastanesi’nin bu alandaki hizmete başlaması, Şanlıurfa için önemli bir kazançtır” dedi.

Özel Nev Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız ise, hastanelerinin Şanlıurfa’da sağlık alanındaki en önemli ihtiyaçlara cevap verebilmek için her geçen gün yeni hizmetler vermeye devam ettiğini belirterek, “Kalp damar hastalıkları, günümüzde ülkemizde ve dünyada en sık görülen hastalıklardan biri. Bu nedenle, bu alanda hizmet veren hastanelerin sayısının artması çok önemli. Hastanemiz, bu alanda da hizmet vermeye başlayarak, Şanlıurfa’da bu alandaki önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından, Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo bölümü hizmete açıldı.

HABERLER  Şanlıurfa'da 3 dilde Kovid-19 aşısı için çağrı yapılıyor

Özel Nev Hospital Hastanesi, Kalp Damar ve Cerrahi & Anjiyo bölümü ile Şanlıurfa’da kalp damar hastalıkları konusunda da önemli bir hizmet vermeye başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.