enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4150
EURO
34,8024
ALTIN
2.404,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Cuma 11.11 mesaisi yeni başkan ile devam ediyor

Cuma 11.11 mesaisi yeni başkan ile devam ediyor

Cuma 11.11 mesaisi yeni başkan ile devam ediyor
20.10.2023 16:53
0
A+
A-

HÜDA PAR’ın her cuma Şanlıurfa’nın bir sorununu gündeme getirdiği “Cuma 11.11” mesai, il başkanlığı görevini bırakan Emin Özaslan’ın ardından yeni başkan Faruk Polat ile sürüyor. Faruk Polat, sıcak gündem olan Gazze, Mescid-i Aksa ve Filistin’de yaşanan katliamlara dikkat çekti.

HÜDA PAR’ın Şanlıurfa İl Başkanı seçilen Faruk Polat, eski başkan Emin Özaslan’ın her cuma Şanlıurfa’nın bir sorununu gündeme getirdiği “Cuma 11.11” mesaini kaldığı yerden sürdürüyor.

Yeni başkan Faruk Polat, “15 Ekim’de yaptığımız kongrede Sayın Emin Özaslan başkanımızdan bayrağımızı devraldık. Çok değerli Urfa halkımıza hizmet etmeye devam…” diyerek İl Başkanlığı görev bayrağını devraldığını belirti.

“URFA’DAN PEYGAMBERLER ŞEHRİ KUDÜS’E SELAMLAR OLSUN”

Polat “Peygamberler şehri Urfa’dan peygamberler şehri Kudüs’e selamlar olsun…” dedi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat “HÜDA PAR olarak bu hafta ‘Özel Gündem’ konumuz Gazze, Mescid-i Aksa ve Filistin’de yaşanan katliamlar” dedi.

Gazze’de şu anda bir insanlık dramı yaşandığını belirten Polat “Malumunuz siyonistisrail çetesi yıllardır işgal etmiş olduğu topraklarda hiçbir savaş hukuku tanımadan katliamlarına devam ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, kadın demeden tüm sivil hedefleri hatta hastaneleri bombalıyor. Tamamen abluka altında olan Gazze’de şu anda bir insanlık dramı yaşanıyor” diyerek mazlum Gazze halkına yaşatılan insanlık dışı katliamlara dikkat çekti.

“GAZZELİ KARDEŞLERİMİZ ÇANAKKALE’DE YANIMIZDA OLDULAR”

Polat “Bizler Urfalılar, orada bu yaşanılan olaylara karşı duyarsız ve sessiz kalmadık, kalamayız. Çünkü 1400 yıl önce bizlere tüm çağları aşan kutlu bir mesaj verildi.’Müminler bir vücudun azaları gibidirler.’ Nasıl ki, dün bizler ülke olarak çok zor günler geçirdik, Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimiz Çanakkale’de bize koştu. Nasıl ki, yakın zamanda asrın büyük felaketi depremde Filistinli kardeşlerimizi ve Gazzeli kardeşlerimizi yardımlarıyla beraber yanımızda gördüysek. Bugün de ahde vefa göstererek bizler de Gazzeli kardeşlerimize el uzatmamız lazım” dedi.

“BİRLİK OLMAMIZ LAZIM”

Polat “Birlik olmamız lazım. Bizler meydanlarda, sokaklarda, caddelerde Mescid-i Aksa’yı, Gazze’yi gündemimizden düşürmememiz lazım. Bu zulme dur diyebilmemiz lazım. Her platformda Gazzeli kardeşlerimizi gündemimizden düşürmememiz lazım” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“MADDİ VE MANEVİ DESTEKLERİMİZİ SUNALIM”

Polat “Son olarak çağrımız; gönlü zengin, sofrası geniş her daim mazlumların yanında olan cömert Urfa halkı; gün ahde vefa günü, gün birlik ve beraber olma günü, gün mazlum Gazze halkına el uzatma günü. Haydi, hep beraber en yakın ulaşabileceğimiz yardım kuruluşlarına koşalım. Maddi ve manevi desteklerimizi sunalım. Yapacağınız tüm destek ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz” diyerek duyarlı ve vefalı Urfa Halkını Gazzeli kardeşlerine destek olmaya çağırdı.

HABERLER  DEVA Partisi Viranşehir ilçe başkanı istifa etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.