enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Mahmut Tuncer’in oğlu AK Parti genel başkanvekili yardımcısı oldu

Mahmut Tuncer’in oğlu AK Parti genel başkanvekili yardımcısı oldu
26.10.2023 07:02
0
A+
A-

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın yardımcıları belli oldu. O isimler arasında Şanlıurfalı türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer de yer aldı.

Şanlıurfalı Türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu Mehmet Umut Tuncer, daha önce AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olarak seçilmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın beş yardımcısı da belli oldu. MKYK Üyesi Tuncer de o 5 isim arasında yer aldı.

Tuncer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala’nın teveccühleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Genel Başkan Vekili Yardımcısı olarak görevime başlıyorum. Gönülden gönüle köprüler inşa ederek başladığımız Türkiye Yüzyılı’nda milletimizin hayallerine ilham, hedeflerine istikamet olacağız” dedi.

Efkan Ala’nın diğer yardımcıları ise MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız oldu.

Tuncer Kimdir?

1981 yılında Ankara’da doğan Mehmet Umut Tuncer, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını ise aynı üniversitede Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında yapmıştır.

HABERLER  Şanlıurfa’da CHP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.