enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
ALTIN
2.493,08
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Cumhur İttifakı’nda gerilim! Bahçeli’den enflasyon tepkisi

Cumhur İttifakı’nda gerilim! Bahçeli’den enflasyon tepkisi

Cumhur İttifakı’nda gerilim! Bahçeli’den enflasyon tepkisi
07.06.2022 15:57
0
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, enflasyon ve ekonomik verilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu 3600 ek gösterge düzenlemesinden memnun olduklarını belirten MHP lideri, “Türkiye darboğazdan çıkacaktır. Bunun için güçlü işaretler alınmıştır. Kriz severleri güldürmeyeceğiz.” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM‘deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Son seçim anketleriyle çok sert açıklamalarda bulunan Bahçeli, anket şirketlerine tepki gösterdi. Enflasyon ve ekonomik verilerle ilgili de açıklamalarda bulunan Bahçeli, ” Türkiye darboğazdan çıkacaktır. Bunun için güçlü işaretler alınmıştır. Büyümedeki oranlar olumlu sinyaller vermektedir, ihracatımız rekor kırmaktadır. Türkiye, siyasi tuzakları teker teker bozmaktadır.” diye konuştu.

Ekonomideki kötü gidişata da değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Hayat pahalılığının kuşatması mutlaka kırılacaktır. Hiçbir vatandaşımız enflasyon canavarına ezdirilmeyecektir.” ifadelerini kullandı. “İnsanımızı tedirgin eden fahiş oynaklıkların ekonomik bir temeli yoktur” diyen Bahçeli, “Vatandaşımızın cebine ve cüzdanına göz dikenler hesap verecektir. Fiyat etiketlerini sürekli yukarı yönlü güncelleme gayesinde olan vicdansızların iyi niyetinden bahsetmek mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefinde 6’lı masa ve CHP lideri Kılıçdaroğlu da vardı. Seçim tarihinin değişmeyeceğini vurgulayan ve Kılıçdaroğlu’na seslenen Bahçeli, “Sayın Kılıçdaroğlu bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla: Aday mısın değil misin? Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’ya atanan Vali Salih Ayhan görevine başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.