enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5415
EURO
34,8110
ALTIN
2.444,86
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Kemal Saraçoğlu, Karaköprü Belediye Başkan adaylığını düşünüyor

Kemal Saraçoğlu, Karaköprü Belediye Başkan adaylığını düşünüyor
02.11.2023 21:32
0
A+
A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere daha uzun bir süre olmasına rağmen çok sayıda isim şimdiden Belediye Başkanı olmak için kolları sıvadı.

Şanlıurfaspor kulüp eski Başkanlarından Kemal Saraçoğlu’nun da Karaköprü ilçesinden Belediye Başkan adaylığını düşündüğü öğrenildi.

2019 yılında MHP’den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Kemal Saraçoğlu, yeniden siyasete giriyor. Karaköprü ilçesinde yıllardır esnaflık yapan iş adamı Saraçoğlu’nun Karaköprü ilçesinde bir siyasi partiden kesin olarak Başkan adayı olacak.

Kemal Saraçoğlu, kulüp Başkanlığı yaptığı sezon Şanlıurfaspor Şampiyon olmuştu.

Saraçoğlu’nun adaylığı, Karaköprü ilçesindeki siyasi kulisleri hareketlendirdi. Saraçoğlu’nun adaylığı, AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin karşısına çıkacak iddialı bir aday olarak görülüyor.

Saraçoğlu, adaylık konusundaki kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

HABERLER  e-Devlet üzerinden dernek üyeliğinden istifa edilebilecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.