enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4413
EURO
34,7704
ALTIN
2.396,49
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Şanlıurfa’da Ehliyet sınavları kentin en yoğun trafiğini yaşayan caddede yapılıyor

Şanlıurfa’da Ehliyet sınavları kentin en yoğun trafiğini yaşayan caddede yapılıyor

Şanlıurfa’da Ehliyet sınavları kentin en yoğun trafiğini yaşayan caddede yapılıyor
01.10.2023 00:08
0
A+
A-

Şanlıurfa’da ehliyet sınavı, kentin en yoğun trafiğinin yaşandığı ŞUTİM yanında yapılıyor. Bu durum, sürücü adaylarının ve trafiğin güvenliğini tehlikeye atıyor.

Şanlıurfa’da ehliyet sınavları, kentin en yoğun trafiğinin yaşandığı ŞUTİM yanındaki Şutim Caddesinde yapılıyor. Onlarca sürücü kursu, aralarında tır ve otobüslerin de bulunduğu araçlarını buraya getirip sürücü adaylarını trafiğe çıkarıyor.

 Kentin tek hal pazarı olan ŞUTİM’e girip çıkan araçlar da bunların arasına katılınca trafik adeta kilitleniyor.

Sürücü adayları, sınava girmek için sabah erken saatlerde ŞUTİM’e geliyor. Bu durum, kentin zaten yoğun olan trafiğini daha da artırıyor. Sürücü adayları, sınava girmek için sıra beklerken de trafiğin akışını engelliyor.

Sürücü adayları ve sürücüler, bu durumun hem trafik güvenliğini hem de sınav güvenliğini tehlikeye attığını söylüyor. Adaylar, sınava girmek için trafikte tehlikeli manevralar yapmak zorunda kaldıklarını belirtiyor. Sürücüler ise sınav trafiğinin kentin trafiğini olumsuz etkilediğini ifade ediyor.

Bu sorunun çözümü için ehliyet sınavlarının Şutim Caddesinden başka bir yere taşınması gerekiyor. Ayrıca, ehliyet sınavlarının daha az yoğun saatlerde yapılması da çözüm olarak görülüyor.

HABERLER  TBMM Başkanvekili Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'ü ziyaret etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.