enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da 8 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak

Şanlıurfa’da 8 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak
02.11.2023 23:05
0
A+
A-

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa’nın bazı ilçelerinde 3 Kasım 2023 Cuma günü bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Karaköprü

Karaköprü ilçesinde Batıkent, Seyrantepe, Kızlar, Maşuk ve Güzelyurt mahallelerinde 9.00-17.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Haliliye

Haliliye ilçesinde Kösecik, Kanatlı, Güvenli, Açıkyazı, Balkatan, Yeşilyurt, Kaynaklı, Çamlıdere, Karaali, Bulduk, Yaşar, Akören, Yarımsu, Havşanlı, İkiağız, Yenisu, Ballıca, Yazılıkavak, Mehmetçik, Eyyüpnebi, Asya, Sancaktar, Sırrın, Konuklu, Susuz, Konuklu, Karşıyaka ve Güzelyurt mahallelerinde 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Viranşehir

Viranşehir ilçesinde Ekinciler, Terzi ve Defterdar mahallelerinde 8.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Eyyübiye

Eyyübiye ilçesinde Kubacık, Gözeller, Uluncanlar, Sağlık, Başören, Horozköy, Kınalı, Yardımcı, Mutluca, Mamuca ve Ulucanlar mahallelerinde 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Altınbaşak, Altıkonak ve Yukarıçaykuyu mahallelerinde ise 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Akçakale

Akçakale ilçesinde Büyükcek, Aşağıdere, Yukarıdere, İkizce, Hacı Ekber, Arıca Atbilek, Kayalık, Ortaderen, Aşağı Beydaş, Yeşerti, Küçük Hacıekber, Bozceylan, Seferköy, Çatal Hurma, Uzunyol, Güllübağ, Sugeldi, Küplüce, Alkanlı, Kurucuk, Kap, Apalı, Sultantepe, Ambartepe KöprülükHancığaz, Abdurrahmandede, Çamurlu, Büyükhan Akçamescit, Külünçe, Asya, Kısas, Altıntepe, Yeşiltepe, Yeniköy, Boydere, Konuklu, Şeyhçoban, Perşembe, Kepirli ve Oğulbey mahallelerinde 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Siverek

Siverek ilçesinde Eğriçay, Savurcak, İleri, Eskihan, Avurtepe, Kavaklıdere, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar, Bardakçı ve Karakoyun mahallelerinde 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak.

Çeltik, Kavalık, Kargalı, Beyçeri, Önder, Çanakçı, Çaylarbaşı, Gözelek ve Karakoyun mahallelerinde ise 10.00-14.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

HABERLER  Evcil hayvan sahipleri dikkat: Son tarih 31 Aralık

Ceylanpınar

Ceylanpınar ilçesinde Cumhuriyet mahallesinde 9.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

Suruç

Suruç ilçesinde Hürriyet, Yıldırım, Dikili, Cumhuriyet ve Yalınca mahallelerinde 8.00-18.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Bu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., kesintilerin yaşanacağı bölgelerde yaşayan vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.