enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

İncirlik üssü protestosunda polis müdahale etti

İncirlik üssü protestosunda polis müdahale etti
06.11.2023 00:15
0
A+
A-

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle Adana’daki İncirlik Hava Üssü önünde protesto gösterisi düzenlendi. Protestoya katılan bir grup, üsse girmeye çalıştı. Polis, biber gazı ve TOMA’larla müdahalede bulundu.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları nedeniyle Adana’daki İncirlik Hava Üssü önünde protesto gösterisi düzenleme kararı aldı. Protestoya, Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar katıldı.

Polis ekipleri, üs çevresindeki güvenlik önlemi alırken, gruba sadece belirlenen alanda miting yapma izni verildi. Ancak, bazı grup üyeleri tarlalar üzerinden üsse girmeye çalıştı.

Aşırıya kaçan ve insanları galeyana getirmeye çalışan gruplara polis müsaade etmedi ve biber gazı ve TOMA’larla müdahalede bulundu.

Gruptan Bazıları Yaralandı

Polis müdahalesinde bazı grup üyeleri yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Protestolar Devam Edecek

İHH, protesto gösterilerinin devam edeceğini duyurdu. Vakıf, yaptığı açıklamada, “İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınadığımızı ve bu saldırıların durdurulması için tüm uluslararası kuruluşları göreve davet ettiğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

HABERLER  Suriye'den açılan ateş sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.