enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Viranşehir’de yeni Milli Eğitim Müdürü tebrik ziyaretlerini kabul etti

Viranşehir’de yeni Milli Eğitim Müdürü tebrik ziyaretlerini kabul etti
07.11.2023 21:05
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini İbrahim Yağan’dan devralan Çetin Gören, tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Gören, tebrik ziyaretine gelen hemşehrilerinden, Filistin’deki mazlumlara destek olmak için Türkiye Diyanet Vakfı’nın Filistin için başlattığı bağış kampanyasına katkıda bulunmalarını istedi.

Gören, “Tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerimizden; Çiçek getirmemelerini, Çelenk ve çiçek göndermemelerini istirham ediyoruz. Bunun yerine isteyenler Türkiye Diyanet Vakfı’nın aşağıda yer alan sitesinden Filistin için bağışta bulunabileceklerdir. Hemşehrilerimizin göstereceği hassasiyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gören’in bu talebi, hemşehrileri tarafından takdirle karşılandı.

Gören’den Filistin için çağrı

Gören, tebrik ziyaretinde yaptığı konuşmada, Filistin’deki yaşananlara değinerek, “Filistin’de yaşananlar hepimizin vicdanını yaralamaktadır. Bu zulme dur demenin bir yolu da bağışta bulunmaktır. Bu nedenle, tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerimizden, Filistin için bağışta bulunmalarını rica ediyorum.” dedi.

Gören, hemşehrilerine teşekkür ederek, “Hemşehrilerimizin göstereceği hassasiyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah, bu bağışlarla Filistin’de yaşayan mazlumlara el uzatabilir ve onların acılarını bir nebze de olsa hafifletebiliriz.” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Mobil Trafik Eğitim Tırı Şanlıurfa'da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.