enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C

Şanlıurfa’da hamile eşini öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı

Şanlıurfa’da hamile eşini öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
17.11.2023 08:05
0
A+
A-

Akçakale’de tüfekle 5 aylık hamile eşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan koca Ahmet Uzun’un ifadesi ortaya çıktı.

Uzun sorgusunda, “Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm” ifadelerini kullandı.

 AKÇAKALE – Olay, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Çömlekçi Mahallesinde önceki gece geç saatlerde meydana gelmişti.

Akçakale’de tüfekle 5 aylık hamile Fidda Uzun’u (24 )öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan koca Ahmet Uzun’un (24) ifadesi ortaya çıktı. Uzun jandarmadaki sorgusunda, “Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm” dedi.

İddiaya göre, Fidda Uzun ile Ahmet Uzun’un yaşadığı evden silah sesini duyan mahalleli, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, evde 5 aylık hamile Fidda Uzun’u kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

Sağlık birimi yaptığı kontrollerde hamile kadının hayatını kaybettiğini saptadı.  Fidda Uzun’un cenazesi, jandarmanın işlemleri sonrası otopsi için morga kaldırıldı.

Genç kadının eşi Ahmet Uzun ise jandarma ekiplerince evin arka bahçesinde suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. Gözaltına alınan koca, tüfeği temizlerken kazara eşini vurduğunu iddia etti.

Uzun sorgusunda eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi.

Ahmet Uzun 1 yıl önce eşiyle severek evlendiğini belirterek şunları söyledi:  

“Eşim ile evin dışında olduğumuz zamanlarda çok iyiydik. Aramızda hiçbir sorun yaşamıyorduk, Eve girdiğimiz zaman huzurumuz kaçıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Son günlerde evde çok sayıda muska ve Arapça yazılı kağıt parçaları vardı. Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm.”

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Erin, Görev Başındaki Polis ve Jandarma İle Bayramlaştı

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün geç saatlerde adliyeye sevk edilen koca Ahmet Uzun tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.