enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Siverek’te kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı

Siverek’te kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı
22.11.2023 19:41
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapanan yollarda çalışma yapıyor.

Pazartesi günü etkili olan kar yağışında Karacadağ bölgesinde kırsalda kar kalınlığı 10 santimetreyi aşmıştı. Kar yağışı bölgede dün de etkili oldu. Kar nedeniyle bazı yollarda araçlar ilerleyemedi.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri de kapanan yollar da iş makinalarıyla çalışma başlattı. Ekipler Karacadağ Kayak Merkezi ve bölge mahallelerindeki kapanan yolları açtı.

Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla ilgili şu paylaşımda bulundu:

Siverek Karacadağ Kayak Merkezi ve bölge mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarımız tamamlandı. 7/24 kesintisiz ulaşım için ekiplerimiz her an ve zaman görev başında.

Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

HABERLER  Şanlıura'nın da aralarında bulunduğu 16 ilde swinger operasyonu: 56 gözaltı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.