enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Viranşehir Belediyespor, Bahçespor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü

Viranşehir Belediyespor, Bahçespor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü
26.11.2023 20:25
0
A+
A-

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, ligin 7’nci haftasında deplasmanda Bahçespor ile karşı karşıya geldi.

Bahçespor karşısında güzel futbol ortaya koyan Viranşehir, Salih Kazan’ın 37. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol çıkmayınca Viranşehir Belediyespor, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Viranşehir Belediyespor, 56. dakikada Mahsuni Boztepe’nin golüyle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın skorunu tayin eden golü ise 80. dakikada Mehmet Halil Daniş kaydetti.

Bahçe maçından 3-0’lık galibiyetle ayrılan Viranşehir, puanını 18’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, Bahçespor maçına galibiyet için çıktıklarını belirterek, “Zorlu bir deplasmandan da farklı bir skorla galip geldik. Bundan dolayı mutluyuz, futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik de, Bahçespor karşısında da güzel futbol oynayarak 3 puanın sahibi olduklarını ve bundan dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Bundan sonra oynayacakları maçlardan da alacakları başarılı sonuçlarla ligi şampiyon bitirip 3. Lig’e çıkmak istediklerini vurgulayan Çelik, kendilerine verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Bu arada Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise sahasında Aktoprak Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor’un galibiyetine katkıda bulunan futbolcular:

  • Salih Kazan
  • Mahsuni Boztepe
  • Mehmet Halil Daniş
HABERLER  Şanlıurfa ekibinden bir transfer daha
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.