enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfaspor kupa maçını ne zaman oynayacak?

Şanlıurfaspor kupa maçını ne zaman oynayacak?
04.12.2023 21:07
0
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tur heyecanı, yarın oynanacak 6 karşılaşmayla başlayacak. Kupaya 4. turdan katılan Astor Enerji Şanlıurfaspor, Süper Lig’in şampiyon takımlarından Rams Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Maç, 7 Aralık Perşembe günü saat 21.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Şanlıurfaspor, Süper Lig’in güçlü takımlarından birini eleyerek adını 5. tura yazdırmak istiyor. Rams Başakşehir ise bu turu kayıpsız geçmek istiyor.

Maç, Şanlıurfa’da büyük bir heyecanla bekleniyor. Taraftarlar, takımının Süper Lig devine karşı galibiyet almasını bekliyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Sözeri, maç öncesinde yaptığı açıklamada, “Başakşehir güçlü bir takım. Ancak biz de iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Sahamızda taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz” dedi.

Rams Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise, “Şanlıurfaspor’un iyi bir takımı olduğunu biliyoruz. Ancak biz de buraya kazanmak için geldik. Rakibimizi analiz ettik ve gerekli hazırlıkları yaptık” ifadelerini kullandı.

Mücadele, Şanlıurfaspor’un galibiyetiyle sonuçlanırsa, kentte büyük bir coşku yaşanacak.

HABERLER  Şanlıurfa’da farkındalık için pedal çevirdiler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.