enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Viranşehir Belediyespor, Osmaniye Önderspor’u 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü

Viranşehir Belediyespor, Osmaniye Önderspor’u 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü
07.01.2024 17:47
0
A+
A-

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Osmaniye Önderspor’u 5-0 yenerek, ilk yarıyı en yakın rakibine 5 puan fark atarak lider tamamladı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin desteği ile sezona Teknik Direktör Bülent öncülüğünde güçlü bir kadro ile başlayan Viranşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Osmaniye Önder maçından da 5-0’lık farklı bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Maça 3 puan parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, 34. Dakikada Oktay özer ve 43. dakikada Furkan Temir’in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren lider Viranşehir, 72 ve 90+1’inci dakikada Nihat Kaynar ile 87. Dakikada Mehmet Aydur’un golleriyle karşılaşmadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 34’e yükselten Viranşehir Belediyespor, en yakın rakibi Kilis Belediyespor’a 5 puan fark atarak ilk yarıyı lider kapattı.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Osmaniye Önder maçından farklı bir galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

İlk devreyi lider tamamlamanın sevincini yaşadıklarını vurgulayan Çelik, “Viranşehir’in 3. Lig hasretini bitirmek istiyoruz. İnşallah ikinci yarıda da başarılı sonuçlar alarak, sezonu şampiyon kapatıp Viranşehir’e kupayı getireceğiz” dedi.

Viranşehir Belediyespor, ikinci yarıdaki ilk maçında 12 Şubat Cumartesi günü kendi sahasında Elazığ Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

HABERLER  Şanlıurfaspor ilk maçta avantaj yakaladı: 2-3
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.