enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Suruç Sanayi Sitesi yaz kış çamurdan tozdan pislikten geçilmiyor

Suruç Sanayi Sitesi yaz kış çamurdan tozdan pislikten geçilmiyor
10.12.2023 17:30
0
A+
A-

Suruç ilçesindeki sanayi sitesi, yaz kış çamurdan tozdan ve pislikten geçilmiyor. Sanayi sitesinde faaliyet gösteren iş yerlerinde çalışanlar ve iş yeri sahipleri, kötü koşullardan şikayetçi.

Sanayi sitesindeki ana yol ve ara sokaklar, yağmurlu havalarda çamur deryasına dönüyor. Kuru havalarda ise toz bulutu halinde havada asılı kalıyor. Bu durum, iş yeri sahipleri ve çalışanların işlerini olumsuz etkiliyor.

Sanayi sitesinde faaliyet gösteren bir iş yeri sahibi, “Yağmurlu havalarda işimize gitmek neredeyse imkansız hale geliyor. Yollar çamurdan geçilmiyor. Kuru havalarda ise toz bulutu halinde havada asılı kalıyor. Bu durum, hem işimizi hem de sağlığımızı olumsuz etkiliyor” dedi.

Sanayi sitesinde çalışan bir işçi ise “İşe gelirken ve işten çıkarken toz bulutunun içinden geçiyoruz. Bu durum, hem sağlığımızı hem de kıyafetlerimizi olumsuz etkiliyor. Bu duruma bir çözüm bulunması gerekiyor” diye konuştu.

Sanayi sitesinde bulunan iş yerleri ve iş yeri sahipleri, yetkililere çağrıda bulunarak, yolların asfaltlanması ve çevre temizliğinin yapılmasını istedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da STK'lara mevzuat semineri
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.