enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Erdoğan büyükşehir adaylarını ne zaman duyuracaklarını açıkladı

Erdoğan büyükşehir adaylarını ne zaman duyuracaklarını açıkladı
16.12.2023 09:26
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere 4 aydan kısa bir süre kala büyükşehirlerde adaylarının Aralık ayının sonuna doğru açıklanacağını söyledi.

İstanbul’da cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan, adayların ne zaman açıklanacağına ilişkin soru üzerine, İstanbul’da pazar günü yapılacak temayül yoklamasını hatırlatarak, “Adana, İzmir büyükşehirlerinin gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanları ile toplantımızı yaptık. Onların temayüllerini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de temayüllerini alacağız. Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, diğer partilerin aday belirleme süreçlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Aday belirleme süreçleri partilerin kendi iç meseleleridir. Biz kendimize bakıyoruz. Bizim için önemli olan 2023 seçimleridir. Bu seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERLER  Ali Babacan'dan Coronavirus süreç yönetimi hakkında açıklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.