enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Kudüs ve Aksa’ya destek yürüyüşü

Şanlıurfa’da Kudüs ve Aksa’ya destek yürüyüşü
17.12.2023 18:12
0
A+
A-

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından “Kudüs ve Aksa Tufanına Destek Yürüyüşü” düzenlendi. Yürüyüş, Ali Şelli Parkı’ndan başlayarak Rabia Meydanı’nda son buldu.

Yürüyüşte binlerce kişi hazır bulundu. Yürüyüş sırasında İsrail’i lanetleyen ve Gazze’ye destek sloganları atıldı. Yürüyüş sonunda, Gazze’de katledilen çocukları anmak için kana bulanmış çocuk kefenleri meydana indirildi.

Yürüyüşte konuşan HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da bu kutlu yürüyüşe katılan herkesi selamlıyorum. İsrail, çoluk çocuk demeden yaptığı saldırılarla tüm dünyaya ne kadar alçak olduklarını gösterdi. 7 Ekim’de başlayan bu direnişin sonu zafer olacaktır inşallah” dedi.

Hamas sorumlularından Macit Ebu Hassan da yaptığı konuşmada, “HZ. İbrahim’in evi Şanlıurfa’ya tüm Filistin halkından Hamas Mücahitlerinden selam getirdim. 7 Ekim’de başlattığımız bu tufanın sonunda galip gelen biz olacağız inşallah. İsrail’in arkasında Amerika Avrupa İtalya ve Fransa gibi ülkeler var ama buna rağmen Hamas ile başa çıkamıyor. İsrail Çoluk Çocuk demeden katlediyor ama biz HZ. Eyyüp gibi sabredeceğiz ve sonunda galip gelen taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den Kovid-19'a karşı aşı çağrısı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.