enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ: “Temkinli oynuyoruz, maç maç gidiyoruz”

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ: “Temkinli oynuyoruz, maç maç gidiyoruz”
19.12.2023 19:17
0
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ilk yarıyı namağlup lider olarak tamamlamak için gün sayıyor.

Sivas Dört Eylülspor ile çarşamba günü oynayacağı maçta galibiyet alacak olan Karaköprü Belediyespor, devreyi namağlup kapatmayı hedefliyor.

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ, takımın ilk yarı performansını değerlendirdi.

Uludağ, “Sezona bir önceki sezondan olan eksikleri tamamlayarak başladık. Yönetici arkadaşlarımızla başkanımızın desteği ile beraber 1-2 takviye yaptık. Gerçekten o da tuttu. İlk yarının bitimine 1 hafta kala şuana kadar 2 beraberliğimiz var, namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta sezonun ilk yarısının son maçında Sivas takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı da kazanıp inşallah devreyi namağlup kapatmayı düşünüyoruz. Beklentimiz bu yanı ile iyi idi ve sonuçları da aldık” dedi.

Sezon başlarken takımın bu başarıyı yakalayacağını düşündüğünü belirten Uludağ, “Ekip olarak hocalarımız, yönetici arkadaşlarımız hepimiz iyi bir sezon geçirmek için iyi bir çalışma yaptık. Sezona erken başladık. Hem antrenmanımızı hem transferlerimizi erken yaptık ve sezonun daha başında hazır hale geldik. İyi başlamak çok önemli, sezona iyi başladık. Özellikle zorlu rakipler karşısında çok başarılı maçlar çıkarttık ve bu da takımın kendine olan inancını her geçen gün biraz daha arttırdı. Bizim de takıma olan inancımız arttı ve üzerine koyarak geldik. Dediğim gibi ufak tefek sorunlarımız olduğu zamanda hemen hızlı bir şekilde çözdük ve yolumuza devam ettik. Bu güne kadarda en güzel şekilde geldik” diye konuştu.

Devre arasında takıma takviye yapılıp yapılmayacağını da açıklayan Uludağ, “Sezon başından bu yana hocalarımızla istişare halindeyiz. Maçtan sonra maçtan önce, sağ olsun hocamız istişareye açık bir hoca… Değerlendirmeye açık bir hoca… Bize eksiklikleri her zaman söylüyor. Takımız gerçekten çok iyi durumda… Tabii biz şu anda 9 puan öndeyiz. Mutlaka rakipler transfer yapacaktır. Bizim şu anki takım içindeki uyumumuz, saha içi performansımız, saha dışı arkadaşlığımız hepsi çok iyi durumda, bunu çok da bozmak istemiyoruz. Takımıza güveniyoruz. Belki 1 ya da 2 genç transfer olabilir. Ciddi manada transfer yapmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Galatasaray’ın yeni seçim tarihi belli oldu

İkinci yarıdan beklentilerini de paylaşan Uludağ, “Şimdi bütün takımların amacı Karaköprü Belediyespor kulübünü yenmek, bu amaç ile oynuyorlar. Bizden önceki maçlarda belki normal oynuyor olabilirler, bizim maçlarda ekstra bir motivasyonla çıkıyorlar. Çünkü lider takım ve namağlup bir takım, kendi grubumuzda mağlup olmayan tek takım. O yüzden çok istekli oynuyorlar, bize karşı motivasyonları yüksek oluyor. Biraz sıkıntı yaşayabiliriz. Bunu düzeltmek içinde ekstra çalışıyoruz. 2. yarıda bizim amacımız ilk 5 hafta direkt rakiplerimizle oynayacağız. Bu maçları kayıpsız atlatırsak ve iyi bir puan grafiği ile çıkarsak tahminim ligi şampiyon olarak bitiririz. Ama maç maç gidiyoruz. 2. yarıda ne olacağı belli olmaz. Biz temkinli oynuyoruz, maç maç gidiyoruz ve dikkatli bir şekilde adım adım inşallah şampiyonluğa gidiyoruz” dedi.

Başkan Uludağ, çarşamba günü saat 14.00’da Sivas Dört Eylülspor ile oynanacak maça tüm Şanlıurfa halkını davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.