enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
ALTIN
2.400,57
BIST
10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Karaköprü’de yeni yollar kilitli parke ile hizmete sunuluyor

Karaköprü’de yeni yollar kilitli parke ile hizmete sunuluyor
23.12.2023 19:35
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ilçesi Karaköprü’de, nüfus artışı ve yeni yerleşmelerle birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi tarafından yoğun bir mesaiyle ilçeye yeni yollar kazandırılıyor. Açılan yollarda altyapı çalışmaları bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batıkent Mahallesinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımını bitirdikten sonra yeni yollar hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü’müz her yıl nüfusunu katlayarak büyüyor ve gelişiyor. Biz de ilçemizin daha konforlu ve modern hale gelmesi, vatandaşlarımızın sıkıntısız bir şekilde yaşaması için personelimizle birlikte çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor.

Açılan yollarda altyapı çalışmaları bittikten hemen sonra kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı işlemini gerçekleştirdikten sonra hemen yeni yolları hizmete sunuyoruz. Batıkent mahallemizde kazandırdığımız yeni yollar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Narlıkuyu, Güllübağ ve Doğukent mahallelerinde yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni yollar ilçeye değer katıyor

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yeni yollar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yeni yollar, ilçenin ulaşım konforunu artırırken, modern bir görünüm kazandırıyor.

Batıkent Mahallesi sakinlerinden Ömer Yılmaz, “Yeni açılan yollar mahallemize değer kattı. Daha önce yollar bozuk ve ulaşım zordu. Şimdi ise yollar çok güzel oldu. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başka bir mahalle sakini Ayşe Kara ise, “Yeni yollar sayesinde artık daha rahat ve güvenli bir şekilde yaya olarak yollarda yürüyebiliyoruz. Ayrıca, yeni yollar mahallemizin görünümünü de güzelleştirdi” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da vaka sayısı artıyor Karantinadaki binaların adresleri açıklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.