enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5415
EURO
34,8110
ALTIN
2.444,86
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisa FK ile berabere kaldı

Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisa FK ile berabere kaldı
25.12.2023 21:12
0
A+
A-

Trendyol 1. Liginde 17. hafta maçında Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya geldi. Penaltı golüyle yenik duruma düşen Şanlıurfaspor, Olivier Thill’in şık kafa golüyle deplasmandan bir puanla ayrıldı.

Mümin Özkasap Stadyumu’ndaki maç, saat 14.00’te başladı. Mücadeleyi Burak Olcar yönetti.

Kritik maç golle başladı. Maçın 6. dakikasında Manisa FK penaltı kazandı. Marvin Gakpa takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra hızlı toparlanan Ceylanlar’ın bu gole karşılığı gecikmedi. Maçın 15. dakikasında Olivier Thill şık kafa golüyle durumu eşitledi: 1-1.

Takımlar ilk yarıda soyunma odasına bu skorla giderken ikinci yarıda da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. 90 dakika 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Şanlıurfaspor ligin ilk yarısını 16 puanla, averajla düşme potasının üzerinde tamamladı.

Thill: “Bu puan bizim için çok önemli”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Şanlıurfasporlu Olivier Thill, “Bu puan bizim için çok önemli. Zor bir deplasmanda iyi bir mücadele sergiledik. 1-1’lik beraberlik bizim için iyi bir sonuç” dedi.

Manisa FK Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise “Maçın kontrolünü biz ele aldık ama golü atamadık. Rakibimiz de fırsatları değerlendirdi ve berabere kaldık” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Karbel Karaköprü Belediyespor sezonun ilk hazırlık maçında berabere kaldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.