enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alacak
01.01.2024 22:03
0
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılının ilk gününde yaptığı açıklamada, bakanlığa 1500 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var! Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, çeşitli ünvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Açıklamada, alımların hangi ünvanlarda ve hangi kadrolarda yapılacağına dair bir bilgi yer almıyor. Ancak, alımların kamu personeli seçme sınavı (KPSS) ile yapılacağı tahmin ediliyor.

Alınan bu karar, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kadrolarını güçlendirmesi ve hizmet kalitesini artırması açısından önemli olarak değerlendiriliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın personel ihtiyacı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin kültür ve turizm alanındaki en önemli kurumlarından biri. Bakanlık, başta müze ve ören yerleri olmak üzere, çok sayıda kültür ve turizm tesisini yönetiyor.

Bakanlık’ın personel ihtiyacı, yıllar içinde artmış durumda. Bakanlık, bu ihtiyacı karşılamak için çeşitli alımlara başvurmuştu. Ancak, bu alımların yeterli olmadığı belirtiliyor.

Yeni alımların, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın personel ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacağı tahmin ediliyor.

HABERLER  Borsa ilk yarıda yükseldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.