enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Viranşehir Belediyespor’dan ikinci yarıya güzel başlangıç

Viranşehir Belediyespor’dan ikinci yarıya güzel başlangıç
04.02.2024 23:03
0
A+
A-

Şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Nizipspor’u 4-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı.

Bölgesel Amatör Ligi 8’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Lider Viranşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Gaziantep temsilcisi Nizipspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan lider Viranşehir Belediyespor, geliştirdiği sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Aradığı golü 36’ncı dakikada Mahsuni Boztepe’nin meşin yuvarlağı filelere göndermesiyle bularak 1-0 öne geçen Viranşehir, soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda da  sahada Viranşehir Belediyespor fırtınası esti. Geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi adeta abluka altına alan Viranşehir Belediyespor, 55’inci dakikada Ebubekir Yardım, 79 ve 87’nci dakikalarda Recep Çoban’ın golleriyle skoru 4-0 yaptı.  Farklı skorla sahadan galibiyetle ayrılan Viranşehir, puanını 37’ye yükseltti  ve en yakın takipçisi Kilis Belediyespor ile arasındaki 5 puanlık farkını korudu.

Viranşehir Belediyespor, ligin 15’inci haftasında ise sahasında Yayladağıspor ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Nizip maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bu maçı da 4-0 gibi farklı bir skorla galip gelmelerinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Çelik, “Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz, önümüzdeki hafta da sahamızda Yayladağıspor ile oynayacağız. İnşallah bu maçı da taraftarlarımızın desteği ile kazanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bırakacağız. Sezonu şampiyonlukla kapatıp kupayı Viranşehir’e getirip, şehrimizin 3. Lig hasretini de sonlandırmak istiyoruz” dedi.

HABERLER  Şanlıurfaspor ligdeki ilk mağlubiyetini aldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.