enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

AK Parti’nin Şanlıurfa Tanıtım Toplantısında İtişme Kavgası!

AK Parti’nin Şanlıurfa Tanıtım Toplantısında İtişme Kavgası!
08.02.2024 01:16
0
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerine yaklaşırken AK Parti‘nin Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda ilginç anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a yakın durarak fotoğraf çektirmek isteyen bazı partililer, kısa süreli bir itişme kavgası yaşadı.

Toplantıda, Erdoğan adayları tanıtırken ve halka hitap ederken partililer büyük bir coşkuyla sloganlar attı. Bu sırada bazı partililer de Erdoğan’a yakın durarak fotoğraf çektirmek istedi. Bu durum, bazı partililerin birbirleriyle itişmesine ve tartışmasına neden oldu.

O anlar kameralara yansırken, görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı. Görüntülerde, bazı partililerin Erdoğan’a yakın durmak için diğerlerini itmeye çalıştığı ve kısa süreli bir arbede yaşandığı görülüyor.

Yaşanan bu olay, AK Parti’nin Şanlıurfa teşkilatında gerginliğe neden olduğu yorumlarına yol açtı.

Sosyal Medyada Tepkiler

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere çok sayıda yorum yapıldı. Birçok kullanıcı, yaşanan bu olaya tepki göstererek, “Parti içi çekişme bu kadar mı ayyuka çıktı?“, “Erdoğan’a yakın olmak için birbirlerini yiyecekler” gibi yorumlarda bulundu.

Bazı kullanıcılar ise olayın abartıldığını ve bu tür itişmelerin her mitingte yaşandığını savundu.

AK Parti’den Açıklama

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’ndan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Olayın Seçimlere Etkisi

Yaşanan bu olayın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’ye oy verecek seçmenleri nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

HABERLER  Bakan Koca normalleşme haritasını paylaştı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.