enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Zeynel Abidin Beyazgül yapımı devam eden Balıkayağı kavşağını ziyaret etti

Zeynel Abidin Beyazgül yapımı devam eden Balıkayağı kavşağını ziyaret etti
13.02.2024 14:52
0
A+
A-

Şanlıurfa’da ulaşımı daha rahat hale getirmek adına yeni yollar, bulvarlar ve köprülü kavşak gibi önemli projeleri hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların araçlarıyla daha rahat seyahat edebilmesi adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte başlatılan Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ekibiyle birlikte çalışmaların hummalı bir şekilde sürdürüldüğü bölgede incelemelerde bulundu.

Teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Beyazgül, bölge esnaflarıyla ve vatandaşlarla da görüşerek çalışmaları yakından takip ettiğini yolun bir bölümünün kısa süre içerisinde trafiğe açılması adına çalışmaları hızlandırmak için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteklerini sürdürdüklerini aktardı.

Tamamlandığı takdirde Abide Köprülü Kavşağı Viyadüklerinden sonra Şanlıurfa’nın trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak olan Balıkayağı Köprülü Kavşağı sürücülerin abide kavşağından başlayarak Balıkayağı Bulvarına kadar sinyalize olmadan hareket etmelerini sağlayacak. Böylece hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlanmış olacak.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’MIZIN ÖNEMLİ BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK”

Şanlıurfa’ya hizmet etmek için hiçbir engel tanımadıklarının altını çizen Başkan Beyazgül, “Balıkayağı Bulvarındayız. Burada bir kavşak çalışması var. Bu çalışma Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Belediyemizin yapmış olduğu proje ile mutabakata varılarak ihaleye verilmişti. Buradaki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yapılması gerekenler konusunda brifingler alıyoruz. Daha sonrasında ise bu projenin yapım aşamasının nasıl hızlandırılabileceği yönünde istişarelerde bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda yolun bir bölümünü en azından nasıl daha hızlı açabiliriz diye görüşmeler yaptık. Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız da müşahede edebilirler. Çalışmalar süratle devam ediyor. İnşallah Şanlıurfa’mızın önemli bir sorununu çok yakın bir zamanda çözülmüş olacak.” Dedi.

HABERLER  Urfa'da Kuzeybatı Çevre Yolu açılışa hazırlanıyor

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BİZİM ANLAYIŞIMIZDA YAPILMASI GEREKEN HİZMETİ ERTELEMEK YOKTUR”

Şanlıurfa’ya yatırım ve hizmeti getirmek için çalışamaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa’nın bu köprülü kavşağa ihtiyacı vardı. Balıkayağı bir boğaz gibiydi. Bütün araçlarımız buraya geldiğinde yavaşlamak zorunda kalıyorlardı ve yol burada tıkanıyordu. Bazen deniliyor ki seçim öncesi böyle bir işe ne için girdiniz diye soruyorlar. Ama şunu söylüyorum bizim işimiz hizmettir. Bizim işimiz vatandaşlarımızın bir an önce konforlu ulaşımdan ve yaşamdan faydalanması, evladına, eşine ve çocuğuna daha kolay ve konforlu şekilde ulaşmasını sağlamaktır. Elbette ki bizim anlayışımızda yapılması gereken işlerin bekletilmesi doğru olmaz. Bu düşünceyle seçim zamanı veya öncesi düşüncemiz olmadı. İnşallah bu proje de bittiği zaman vatandaşımızın duasında olacağımızı Cumhurbaşkanımızın da vatandaşlarımızın duasında olacağını düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.