enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3804
EURO
34,6971
ALTIN
2.401,91
BIST
10.052,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

CHP’li Tanal’dan adaylık açıklaması: “Partimden hamal ol deseler hamal olurum”

CHP’li Tanal’dan adaylık açıklaması: “Partimden hamal ol deseler hamal olurum”
19.02.2024 21:44
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmamasının ardından açıklama yaptı.

Tanal, adaylık için kendisine herhangi bir görevlendirme yapılmadığını belirterek, “Partimden bana ‘hamal ol’ deseler hamal olurum, ‘çöpçü ol’ deseler çöpçü olurum” dedi.

Tanal, açıklamasında bazı hemşerilerinin “Mahmut Tanal neden aday olmadı?” diye sorduğunu ve bazılarının da art niyetli olarak “aday olmaktan korktu” gibi ifadeler kullandığını belirtti. Kendi duruşunun net olduğunu ve partiden “Şanlıurfa’da hamal ol” deseler hamal olacağını, “çöpçü ol” deseler çöpçü olacağını söyledi.

Ancak Tanal’a Genel Merkezden herhangi bir görevlendirme yapılmadığını da açıkladı. Genel Başkan Özgür Özel’in, Genel Merkez, MKYK ve Parti Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda adayın Mustafa Koyuncu olduğunu da hatırlattı. Karara saygı duyduklarını ve tüm adayların başarısı için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Tanal, son olarak Şanlıurfalı hemşerilerinin Meclis’teki sesi olmaya devam edeceğini de vurguladı.

Tanal’ın açıklaması, CHP’nin Şanlıurfa’daki adaylık süreciyle ilgili tartışmaları sonlandırması açısından önemli olarak değerlendiriliyor.

Açıklamadan Öne Çıkan Noktalar:

  • Tanal’a Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için herhangi bir görevlendirme yapılmadı.
  • Tanal, partiden “hamal ol” deseler hamal olacağını, “çöpçü ol” deseler çöpçü olacağını söyledi.
  • Tanal ve ekibi, CHP’nin Şanlıurfa’daki tüm adaylarının başarısı için çalışacak.
  • Tanal, Şanlıurfalı hemşerilerinin Meclis’teki sesi olmaya devam edecek.

Tanal’ın açıklaması, CHP’nin Şanlıurfa’daki adaylık süreciyle ilgili tartışmalara son noktayı koyuyor. Tanal’ın partiye olan bağlılığı ve her türlü göreve hazır olduğunu gösteren sözleri de dikkat çekici.

Bu gelişmenin Şanlıurfa’daki siyasi atmosferi nasıl etkileyeceği ise merak konusu.

HABERLER  25 Kasım kadına yönelik şiddetle mücadele günü mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.