enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3475
EURO
34,9394
ALTIN
2.410,01
BIST
10.214,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
24°C
Şanlıurfa
24°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C

Eyyübiye’de tüm kamu kurumları bir kampüste toplanacak

Eyyübiye’de tüm kamu kurumları bir kampüste toplanacak
14.03.2024 22:42
0
A+
A-

Eyyübiye’de tüm kamu kurumları ve belediye birimleri bir kampüste toplanacak. Eyyübiye Kamu Kampüsü’nün projesi ihale aşamasında.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde tüm kamu kurumları ve belediye birimleri bir kampüste toplanacak.

Eyyübiye Kamu Kampüsü’nün projesinin ihale aşamasında olduğunu duyuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kaymakamlık, jandarma, emniyet, milli eğitim, nüfus, tarım, müftülük gibi kamu kurumlarını bir araya getirecek kampüsün vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını söyledi.

Eyyübiye İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ile bu yıl içerisinde fiziki olarak şekillenecek proje alanında incelemelerde bulunan Mehmet Kuş, kamu kampüsünü “Eyyübiye’mize hayırlı olsun” diye müjdeledi.

Mehmet Kuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Eyyübiye’mize müjdeler olsun. Kaymakamlık, Jandarma, Emniyet, Milli Eğitim, Nüfus, Tarım, Müftülük; Tüm kamu kurumlarını bir araya getirecek ve vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak Kamu Kampüsü Projemiz ihale sürecinde. Eyyübiye İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ile birlikte bu yıl içerisinde fiziki olarak şekillenecek proje alanımızda incelemelerde bulunduk. Eyyübiye’mize hayırlı olsun”.

HABERLER  Şanlıurfa'da Zabıta ekiplerinden gece denetimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.