enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4182
EURO
34,7855
ALTIN
2.423,80
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Karaköprü’de YRP ve Nihat Çiftçi zaferi!

Karaköprü’de YRP ve Nihat Çiftçi zaferi!
31.03.2024 22:30
0
A+
A-

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Karaköprü’de beklenen sonuç gerçekleşti. YRP adayı Nihat Çiftçi, %41.54 oy oranıyla Karaköprü’nün yeni belediye başkanı seçildi.

Saat 22.00 itibariyle oy sayımının tamamlanmasının ardından YRP’nin önde olduğu netleşti. AK Parti %32.90 oy oranıyla ikinci, DEM Parti ise %17.49 oy oranıyla üçüncü sırada yer aldı.

Bu sonuçla birlikte Karaköprü’de yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Nihat Çiftçi’nin seçim vaatleri arasında kentsel dönüşüm, işsizlik sorununun çözümü ve eğitimde iyileştirmeler yer alıyor.

Seçim sonuçlarının resmi olarak açıklanmasının ardından Nihat Çiftçi, Karaköprü’de bir zafer kutlaması düzenledi. Çiftçi, yaptığı açıklamada Karaköprülüllere teşekkürlerini sunarak, “Karaköprü’ye yeni bir dönem başlıyor. Birlikte daha güzel bir Karaköprü inşa edeceğiz” dedi.

Seçim Sonuçları:

  • YRP: 41.194 oy (%41.54)
  • AK Parti: 32.773 oy (%32.90)
  • DEM Parti: 17.421 oy (%17.49)

Yorumlar:

Siyasi yorumcular, bu sonucun 2028 yılında yapılacak genel seçimlere de işaret edebileceğini belirtiyor. YRP’nin Karaköprü’de elde ettiği zaferin, partinin genel oy oranında da artış sağlayabileceği düşünülüyor.

Karaköprülü vatandaşlar ise yeni belediye başkanından beklentilerinin yüksek olduğunu ifade ediyor. Vatandaşlar, Nihat Çiftçi’nin seçim vaatlerini yerine getirmesini ve Karaköprü’nün sorunlarını çözmesini umut ediyor.

Karaköprü’nün Yeni Dönemi:

Nihat Çiftçi’nin Karaköprü’nün yeni belediye başkanı olmasıyla birlikte, ilçenin geleceği için yeni bir planlama yapılması bekleniyor. Çiftçi’nin seçim vaatleri arasında yer alan kentsel dönüşüm, işsizlik sorununun çözümü ve eğitimde iyileştirmeler gibi konularda önemli adımlar atılması öngörülüyor.

Karaköprü’nün yeni döneminde, ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için çalışmalar yapılması bekleniyor.

HABERLER  Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Yeşil'den Kandil Mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.