enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3783
EURO
34,7262
ALTIN
2.406,89
BIST
10.086,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Karaköprü’de taziye evlerindeki giderler belediye tarafından karşılanacak!

Karaköprü’de taziye evlerindeki giderler belediye tarafından karşılanacak!
17.04.2024 18:55
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin talimatları ile, vatandaşların acılı gününde yanında olmak amacıyla taziye evlerindeki giderler, Karaköprü Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında pilot uygulama olarak Karaköprü Belediyesine ait Seyrantepe, Çankaya ve Doğukent mahallelerinde bulunan taziye evlerinde başlayacak uygulama ile taziye sahibi vatandaşlara çay, su, mırra ve temizlik için personel desteği verilecek.

Hayata geçecek bu örnek uygulamanın Karaköprü ilçe sınırlarındaki tüm taziye evlerinde uygulanması için gerekli ön çalışmalar ve görüşmeler başlatıldı.

“İnsan odaklı çalışmalar ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” diyen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak bizim öncelikli görevlerimizdendir. Belediyemize ait taziye evlerinde taziyesi olan vatandaşlarımıza içecek ikram, temizlik ve personel desteğini sağlayarak bu acılı günlerde bir nebze de destek vermek istedik. Bunu ilerleyen günlerde Karaköprü ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm taziye evlerinde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bu uygulamanın Karaköprü’de yaşayan birçok vatandaşa büyük bir kolaylık sağlayacağı ve acılı günlerinde yüklerini hafifleteceği düşünülüyor.

HABERLER  Bıçakçı Mahallesi bıçak sırtında olduğunu düşünüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.