enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4478
EURO
34,4878
ALTIN
2.471,68
BIST
9.581,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Yalnız yaşayan hasta adama Milletvekili Gülpınar sahip çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 12 yıldır ailesinden ayrı yaşayan yaşlı ve hasta adama, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar sahip çıktı.

Yalnız yaşayan hasta adama Milletvekili Gülpınar sahip çıktı
17.07.2020 23:59
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 12 yıldır ailesinden ayrı yaşayan yaşlı ve hasta adama, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar sahip çıktı.


Siverek Bağlar Mahallesi’nde 12 yıldır ailesinden ayrı yaşayan prostat kanseri hastası 68 yaşındaki Sefer Tektaş’a, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar sahip çıktı.
Gülpınar’ın talimatları doğrultusunda Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Karakaş ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak, yaşlı adamı evinde ziyaret ederek, Milletvekili Gülpınar’ın selamlarını iletti. Gülpınar’ın Sefer Tektaş’ın durumunu öğrenir öğrenmez konuyu yakından takip ettiğini belirten Siverek Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Karakaş, ”Biz bugün buraya Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatları doğrultusunda geldik. Sefer amcanın durumunu yerinde inceledik ve gördük, hem maddi sıkıntıları ve hem de rahatsızlığı var, bizde bu sorunlarını gidermek ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Hastalığı konusunda da hastaneyle görüştük, gerekirse ya Şanlıurfa yada Diyarbakır’a götürüp tetkiklerini tekrardan yapıp gerekli tedavisinin yapılması için gerekenleri yapacağız” dedi
Milletvekili Kasım Gülpınar’a kendisiyle ilgilendiği için çok teşekkür eden Sefer Tektaş, “Milletvekilimiz hastalığımı duyar duymaz hemen arkadaşları yollamış ve gidin ilgilenin demiş, kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Gülpınar ailesi çok iyi bir ailedir, her zaman garibanların yanında olmuştur” diye konuştu.

HABERLER  Abdullah Balak’ı anma gecesine yoğun ilgi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.