enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Karaköprü’ye 9 bin metrekarelik park

KARAKÖPRÜ’DE 9 BİN METREKARELİK PARK HİZMETE SUNULACAK

Karaköprü’ye 9 bin metrekarelik park
14.12.2020 11:16
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi, 9 bin metrekare alana sahip park çalışmalarında sona gelindi.
Vatandaşların daha fazla yaşam alanına kavuşması adına yeni parklar kazandıran

Karaköprü Belediyesi, Mehmetçik Mahallesi’nde yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başladığı 9 bin metrekarelik yeni parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Peyzaj çalışmaları tamamlanan parkta oyun ve oturma gruplarının montajı da yapılırken, kalan çalışmalar da tamamlandıktan sonra vatandaşların ve çocukların hizmetine sunulacak. Mehmetçik’te yaşayan vatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan parkın içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu,

fitness grupları, oyun sahaları ile kamelyalar bulunuyor. Karaköprü’nün çok daha fazla yeşil alana, yaşam alanına ihtiyaç duyduğuna değinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, son 5 yılda çok ciddi bir oranda yeşil alanı ilçeye kazandırdıklarını kaydetti.
Baydilli, "Karaköprü ilçemiz malumdur ki konutlaşma bölgesi olduğundan betonarme yapılar her geçen gün artmaktadır.

Biz de tamamen betonarme bir ilçe oluşmasını engellemek adına yeşil alanlar da kazandırarak ilçenin nefes almasını sağlıyoruz. 5 yıldır çok önemli yeşil alanları ilçemize kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz.

Mehmetçik Mahallemizde vatandaşlarımızın da talebiyle bir yeşil alan, oyun parkı eksikliğini gidermek adına 9 bin metrekare alanda bir park yapımına başladık ve çalışmalarda son aşamaya geldik. İnşallah kısa süre içinde bu parkımızı mahallemizdeki vatandaşlarımızın ve çocukların hizmetine sunacağız.

Parkımızın kısa sürede tamamlanmasında emeği geçen yüklenici firmaya ve Park Bahçeler Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Parkımız Mehmetçik Mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

HABERLER  Karagülün Bu Kez Lokumu Yapıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.