enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Karaköprü’de önemli yatırımın temeli atıldı

KARAKÖPRÜ’DE ÖNEMLİ YATIRIMIN TEMELİ ATILDI

Karaköprü’de önemli yatırımın temeli atıldı
22.02.2021 12:32
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temel atma programı gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediyesi ilçeye kazandıracağı önemli bir hizmetin daha temelini attı. Doğukent Mahallesine kazandırılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temel atma programı gerçekleştirildi.

Programa, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı üyeleri katılım gösterdi.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, söz verdikleri bir hizmeti daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Baydilli, “Karaköprü ilçemiz her geçen gelişen ve büyüyen bir ilçe. Biz de ilçemize yeni hizmetler kazandırmak, geliştirmek için çalışıyoruz. Seçim döneminde ilçemizde bir eksiklik olan yüzme havuzu sözünü vermiştik.

Bugün de çok şükür gençlerimiz için Doğukent Mahallemizde 6 bin metrekare alan üzerinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyoruz. Havuzumuz inşallah 10 ay sonra tamamlanacak ve açılışını gerçekleştireceğiz. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Doğukent Mahallesine kazandırılacak olan kapalı yüzme havuzu bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi de açık olmak üzere 6 bin metrekare üzerinde yapılacak. Açık alanda yeşil alan, fitness ve oyun gruplarının da yer alacağı bildirildi.

HABERLER  Serbest piyasada altın fiyatları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.