enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Şanlıurfa’da Sınırın sıfır noktasında kazanlar sokak hayvanları için kaynadı

ŞANLIURFA’NIN CEYLANPINAR İLÇESİNDE ÖĞRETMEN, ESNAF VE ÖĞRENCİLERDEN OLUŞAN GRUP, SOKAK HAYVANLARI İÇİN KASAPLARDAN ALDIKLARI ETLERİ PİŞİREREK BESLENMELERİNİ SAĞLIYOR.

Şanlıurfa’da Sınırın sıfır noktasında kazanlar sokak hayvanları için kaynadı
06.03.2021 19:00
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde öğretmen, esnaf ve öğrencilerden oluşan grup, sokak hayvanları için kasaplardan aldıkları etleri pişirerek beslenmelerini sağlıyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde ‘Sessiz canlıların sesi’ olarak faaliyet gösteren bir grup, ilçedeki sokak hayvanlarının beslenme, sağlık ve barınmaları için çalışma yapıyor.

Sokak hayvanlarını besleyen ve kendi imkanlarıyla tedavilerini yapmaya çalışan içerisinde öğretmen, bankacı, sağlıkçı esnaf ve öğrencilerden oluşan ekip, herkesin takdirini kazanıyor.

Ekip sorumlusu Öğretmen Nurcan Çobantürk, üç yıldır Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde görev yaptığını ve daha önce de çalışmış il ve ilçelerde sokak hayvanları için mücadele ettiğini söyledi.

Çobantürk, Ceylanpınar’da öncelikli ihtiyacın sokak canlılarının beslenmesi, barınması ve tedavisi olduğunu gözlemlediklerini belirterek, hem belediyenin hem de duyarlı vatandaşların desteğini beklediklerini söyledi.

HABERLER  Şanlıurfa’da yaralı gri balıkçıl kuşu tedavi altına alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.