enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Soylu şehit ve gazi anneleriyle bir araya geldi

SOYLU ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Soylu şehit ve gazi anneleriyle bir araya geldi
09.03.2021 15:11
0
A+
A-

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve eşi ile bir kafede düzenlenen etkinlikte, kadınlara karanfil ve hediye çantası armağan ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Soylu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kadına verdiği değeri herkes görüyor. Gerek meclisteki temsiliyet bakımından ve diğer bakanlık kabinesinde kadına verdiği önem takdire değerdir. Bizler de onun izinden giden kadrolar olarak, yerel meclislerde kadınların etkinliğini artırma çabasındayız.

Her Belediyede mutlaka bir kadın başkan yardımcısı olmalı, kadın meclis üyesi olmalı. Biz bunlara riayet etme çabasındayız” dedi.

Şehit aileleri ve yakınları ile Kadın Destek Merkezi Müdürü Fatma Kengerli’nin de katıldığı etkinlikte konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Soylu, “Gönül isterdi ki sizler için daha geniş kapsamlı bir kutlama yapalım. Ancak, pandemi kuralları kapsamında hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

Kadın Destek Merkezi Müdürü Fatma Kengerli ise ‘’Sayın Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya böyle bir güzel program hazırladığı için çok teşekkür ederiz. Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, bizler de bu programa katılım sağladık. Kadınlar bir toplumun temel taşlarıdır. Bu sebepten dolayı bir gün değil her gün kadınlar hatırlanmalı ve değer verilmeli. Günümüz kutlu olsun” dedi.

HABERLER  Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’den bayram öncesi personelle toplantı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.