enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4965
EURO
34,7554
ALTIN
2.483,96
BIST
9.507,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
30°C
Şanlıurfa
30°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C

Baydilli’den Akbayır Mahallesinde inceleme

ŞANLIURFA KARAKÖPRÜ AKBAYIR MAHALLESİNDE İNCELEME

Baydilli’den Akbayır Mahallesinde inceleme
01.04.2021 11:28
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine Akbayır Mahallesinde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde tespit etti.

Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunuyor. Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Metin Baydilli alan gezileri kapsamında Akbayır Mahallesinde inceleme yaparken, mahalledeki çalışmalar ve sorunlarla ilgili bilgi aldı. Alan gezisinde Baydilli’ye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personel de eşlik etti.

Sürekli sahada incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz.

Akbayır mahallemizde başkan yardımcılarımız ve teknik ekibimizle birlikte inceleme yaptık ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Biz tüm mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz, görüyoruz.

Bunların çözümü için çalışmalar yürütüyoruz. Daha güzel bir Karaköprü için mesaimize erkenden başlayıp ilçemize daha fazla zaman ayırmak, hizmeti artırmak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Baydilli alan gezisi sırasında vatandaşlarla ve esnafla da sohbet ederken, çalışmaların hızlandırılması ve titiz davranılması hakkında personeli uyardı.

HABERLER  Viranşehir'in kırsal mahallelerindeki bozuk yollar yenileniyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.