enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Metin Baydilli, aşiret temsilcileri ile bir araya geldi

BAŞKAN BAYDİLLİ KAF ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Metin Baydilli, aşiret temsilcileri ile bir araya geldi
02.06.2021 09:25
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Van, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman, Hakkâri, Bitlis, Elazığ ve Adıyaman’ın önde gelen aşiret temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Metin Baydilli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Adıyaman’ın Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ve üyeler ile kanaat önderleri katıldı. Karaköprü ilçesine bağlı kırsal Külaflı Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Van, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Batman, Hakkâri, Bitlis, Elazığ ve Adıyaman’ın önde gelen aşiret temsilcileri ile bir araya geldiklerini, Doğu ve Güneydoğu’nun kalkınması, huzur ve istikrar ile kültürel yozlaşmayı önleme adına yapılması gerekenleri konuştuklarını söyledi.

Kadim Aşiretler Federasyonu (KAF) Genel Başkanı Rasim Aslan ise ev sahipliğinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

HABERLER  Fotoğraf sanatçısı Ayneli: “Urfa fotoğrafçılar için bir fotoğraf deryasıdır”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.