enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Viranşehir’de Maç öncesi moral yemeği

MAÇ ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Viranşehir’de Maç öncesi moral yemeği
08.06.2021 10:55
0
A+
A-

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Viranşehir Belediysporun futbolcuları ile ilçe protokolü, yeni sezonun ilk maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Kaymakam Ömer Dereci, 2020-2021 sıkıştırılmış sezonunun ilk maçı öncesinde Viranşehir Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet ile moral yemeğinde bir araya geldi.

Viranşehir Spor Kompleksinde düzenlediği moral yemeğinde konuşan Başkan Salih Ekinci, Viranşehir Belediyesinin tüm çalışanlarıyla çok büyük bir aile olduğunu ve sporu çok önemsediklerini ifade etti. Viranşehir Belediyesporun bu yıl hedefinin çok büyük olduğunu vurgulayan Ekinci, “Alaattin hocam ve Belediyespor yönetiminin nezaretinde hedefimize ulaşmak için siz futbolculara büyük görev düşüyor. Belediye başkanı olarak ben üzerime düşen her şeyi yaptım ve yapmaya hazırım. Sizler sahada mücadele ederken bizler de tribünden sizlere destek olacağız. Hedefimize ulaşmak için bu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Yeni sezonun ilk maçında teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ise, ”Viranşehir’in yıllardır özlem duyduğu bu tabloyu inşallah sezon sonu şampiyon olarak tamamlarsınız. Bizler her zaman yanınızdayız. Çarşamba günü oynayacağınız ilk maçta başarılar diliyorum. Kazasız, sakatsız bir sezon geçirmenizi diliyorum. İnşallah şampiyon oluruz ve Viranşehir hak ettiği 3’üncü lige çıkar” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Vücudu yara içerisinde olan 3 yaşındaki çocuk yardım eli bekliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.