enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da temel atma ve açılış programı düzenlendi

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi tarafından yapılacak ve yapımı tamamlanan hizmetlerin temel atma ve açılış programı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da temel atma ve açılış programı düzenlendi
14.06.2021 17:45
0
A+
A-
Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi tarafından yapılacak ve yapımı tamamlanan hizmetlerin temel atma ve açılış programı gerçekleştirildi.

Sancaktar Mahallesi’nde düzenlenen, ilçenin çeşitli yerlerindeki taziye evi, cami, semt pazarı ve parkların temel atma ile halı saha, park ve asfaltlama çalışmalarının açılış töreni, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katımıyla gerçekleştirildi.

Yanılmaz, yaptığı konuşmada, yerel yönetimleri ziyaret ettiklerinde hoşlarına en çok gidenlerden bir tanesinin temel atma ve açılış törenleri olduğunu söyledi.

Temel atmaların bir başlangıç, açılışların da sonuç olduğunu vurgulayan Yanılmaz, Haliliye Belediyesinin temel atma ve açılış törenini birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

AK Partili belediye başkanlarının çalışma şeklinin 7/24 esasına dayandığını belirten Yanılmaz, “Yani haftanın 7 günü, günün 24 saati canla başla çalışmak bizim vazgeçilmez temel esaslarımızdandır.” dedi.

Yanılmaz, AK Parti’nin hizmet, yatırım ve sosyal belediyeciliğin adı olduğunu, AK Partili tüm belediyelerin aşk ve şevkle çalışmalarına devam ettiğini anlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da bir taraftan yeni temeller atarken bir taraftan da yapımı tamamlanan hizmetlerin açılışlarını yapmanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Şanlıurfa’yı simgeleyen ürünlerin isimlerinin verildiği 27 parkın açılışını yaptıklarını kaydeden Canpolat, ilçede yeşil alanları ve konforlu yolları artırmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

HABERLER  Şanlıurfa'da kardeşi tarafından öldürülen Bahar için oturma eylemi yaptılar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.