enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

Hilvan’da 15 Temmuz etkinlikleri coşkusu

Hilvan’da 15 Temmuz etkinlikleri coşkusu
16.07.2021 14:53
0
A+
A-
Hilvan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri coşkulu bir şekilde kutlandı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü münasebeti ile ilçede düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Emniyet Müdürlüğü Bayram Akşit, Jandarma Bölük komutanı İsmail  Tanrısever, İlçe Müftüsü Enver Polatoğlu STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program ilçe Ağveren ve Saluca mahallelerindeki Şehit kabristanlarının ziyaret edilmesi, Merkez Hacı Maksut Camisi’nde 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen mevlid-i Şerif ve kur’an-ı Kerim tilaveti, 15 Temmuz Milli Birlik Günü münasebeti ile düzenlenen yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda akşam ve yatsı namazının eda edilmesi, hatim duasının yapılması günün anlam ve önemine uygun sinevizyon, ilahi dinletisi, ikramların yapılması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa seslenişi ve demokrasi nöbeti ile devam etti.    

Günün anlam ve önemi ile ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; ‘15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi meydanları dolduran halkımız Milli iradeye ve vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkarak dünyada eşi benzeri olmayan bir direniş göstermiştir. Halkımız o gece kendi şanlı tarihine canı pahasına yeni bir destan yazmış ve egemenliğini ihanet çetelerine teslim etmemiştir. Bundan sonra da milli irade ve vatanın bölünmez bütünlüğüne asla prim vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimiz için canını feda ederek karanlık geceyi aydınlığa çeviren 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor; gazilerimize Allah’tan uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.’ İfadelerine yer verdi.

HABERLER  Şanlıurfa’da Gazze’ye destek yürüyüşü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.